Amira (Németh Krisztina) +36-20-417-1373 amira_hastanc@hotmail.com
workshopok
spirituális hastánc
kismama-hastánc
intimtánc
 

AMIRA ART STÚDIÓ TÁBOR 2013
AUGUSZTUS 8-11 BALATONFÖLDVÁR
Idén is nyaralás és replique rolex tánc 4 napig a Balaton partján, a szokásos programokkal, a tavalyi helyen!: közvetlenül a Balaton partján saját stranddal, nagy ősfás parkkal, Balatonföldvár központjában, 3 percre a kikötőtől!

Helyszín: Hotel Riviéra××× - Balatonföldvár

- közvetlenül a Balaton partján saját stranddal, nagy ősfás parkkal, Balatonföldvár központjában, 3 percre a kikötőtől
- elhelyezés 2-3-4 ágyas fürdőszobás, tv-s, hűtős szobákban
- büféasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora (a menüt előre egyeztetem, speciális étrendek kérhetők)
- saját, zárt parkoló, de közel a vasútállomáshoz is
- idén lesz egy külön, nagy, parkettás, színpados tánctermünk, valamint a tavalyi kistermek is

A programok pedig a tavalyihoz hasonlóan:
- összesen 20 óra tánc: napi 4 óra hastáncóra (kezdő, középhaladó illetve haladó szint, klasszikus, folklor, fúzió) és napi 1,5 óra egyéb tánc (balett, bellyfit, jóga és debke Rickyékkel :) (természetesen a másik szint órájára is be lehet menni, tehát mazochisták akár napi 9,5 órát is táncolhatnak :D)
- írjatok kívánságlistát, mit szeretnétek tanulni! gondoltam élő dobos órára például, mert az egy egész különös, meghatározó élmény szerintem

Minden részletet ide kattintva lehet letölteni PDF-ben.

Részvételi díj: 36000 Ft, ami két részletben fizetendő. A díj a következőket tartalmazza:
- szállást és félpanziós ellátást
- az összes táncórát és esti programot
- ajándék cd-t a tábor zenéivel
- ingyenes parkolást

Mint mindig, idén is vannak speciális árak, így akár kevesebb napra, vagy csak táncra is lehet jönni. Sőt, megoldható nem táncoló hozzátartozó részvétele is!

A férőhelyek száma korlátozott, ezért fontos az előzetes jelentkezés, ami csak az előleg befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezés Amiránál személyesen vagy telefon, e-mailen: amira_hastanc@hotmail.com

Egyéb infók:
- vegetáriánus, lisztérzékeny speciális menü igényelhető
- tavaly is lehetett SZÉP kártyával fizetni, ha az alkalmas erre a célra (szállás-étkezés) e aki ezzel
fizet, szóljon előre!
- lemondás esetén az 1. részletet nem áll módunkban visszatéríteni
- az utazást összeszervezhetjük autókkal e a szálloda a vasútállomáshoz is nagyon közel van, Balatonföldvár központjában

Remélem, sikerül ismét egy nagyon jó hangulatú hosszú hétvégét együtt tölteni, jó sok tánccal,  jó idővel, kikapcsolódással és feltöltődéssel! Mindenkit szeretettel várok!


KORÁBBI WORKSHOPOK:

AMIRA ART STÚDIÓ NYÁRI TÁBOR 2012

 A    B A L A T O N    P A R T J Á N

2012. július 26-28. (csütörtök-vasárnap)

Idén is nyaralás és tánc 4 napig a Balaton partján, a szokásos programokkal, de új helyen, és olcsóbban!!!                                    

Hotel Riviéra××× - Balatonföldvár

-          közvetlenül a Balaton partján saját stranddal
-          elhelyezés 2-3-4 ágyas fürdőszobás, tv-s, hűtős szobákban
-          büféasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora
-          saját, zárt parkoló
-          több táncterem

A programok:

- összesen 20 óra tánc: napi 4 óra hastáncóra (kezdő, középhaladó illetve haladó szint, klasszikus, folklor, fúzió) és napi 1,5 óra egyéb tánc (balett, reggaeton, nyújtás és a tavalyi kedvenc: debke is lesz megint Rickyékkel :) (természetesen a másik szint órájára is be lehet menni, tehát mazochisták akár napi 9,5 órát is táncolhatnak :D)

- idén egyszerre szervezzük Beával az ő balett táborát és a mi hastánctáborunkat, tehát aki szeretne, átnézhet balett órákra, vagy aki mindkettőnkhöz jár, egyszerre tud részt venni mindkét táborban J

- esti programok: chill este csoportos tibeti hangtálazással, idén tudunk vetítést is szervezni a nagy egyiptomi táncosokról, betekintés az arab kultúrába, hennázás, tarot-elemzés és önismereti tréning,  keleti bazár, buli, éjszakai fürdés, nappali fürdés, beszélgetés, vizipipázás a Balaton partján

 - írjatok a kívánságkosárba, hogy mit szeretnétek tanulni, illetve a bazárba is hozhattok vagy ajánlhattok dolgokat!

 


 

15. JUBILEUMI WORKSHOPOK

05. 25. péntek 19.00-21.00 - flamenco-orientál fúzió legyezővel
A legyező a flamencoban a nőies elegancia eszköze, amitől táncunkat még látványosabbá és egyben femininebbé tehetjük. A workshopon megtanuljuk a legyező helyes tartását, nézünk ötleteket színpadon mutatós pózokra, majd egy izgalmas koreográfiában ötvözzük ezt a légies eleganciát a földies csípőmozdulatokkal, spanyolos karakterrel fűszerezve. Salima ennek a fúziónak az egyik legelismertebb tanára, Spanyolországban es külföldön egyaránt sikeresek az előadásai és a workshopjai.

05. 26. szombat 11.00-13.00 - romantikus orientális dal Amira stílusában
Az órák egyik legközkedveltebb száma, ami mindenkit elragad és felemel (többen már addiktak), gyönyörű, érzelemgazdag szám és modern tánctechnika, azoknak, akik szeretnének egy kicsit szárnyalni.

05. 26. szombat 13.30-15.30 - vidám, bulizós shaabi szám és technika
Fergetes hangulatú shaabi koreográfia, ez egyipomi Shabi sztárénekes, Saad Soghayar zenéjére. Csupa dinamika, bulis, vicces és igazán csajos koreográfia! Átvesszük a dal szövegét is, ami segít az interpretációban, hogy visszaadjuk az egyiptomi shabi sajátos stílusát, ami különbözik a szokásos színpadi, klasszikus raks sharkitól, inkább az "utca emberének" az életérzéséből táplálkozik, tele életörömmel, humorral és sok kommunikációval.


AMIRA ART STÚDIÓ NYÁRI TÁBOR 2011 (kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak)
Minden változatlan, ugyanaz a helyszín, ugyanazon az áron, csak a programok bővülnek :)))
Időpont: 2011. július 28-31. csütörtök-vasárnap
Helyszín: Siófok, Hotel Magistern, közvetlenül a Balaton partján! :)))

Program, órák
:
- reggaeton és egy szuper bellyton fúziós koreográfia Nikivel
- balett alapok Beával
- nyújtás és erősítés Ágival
- debke: vidám közel-keleti csoportos tánc
- legyezőfátyol használata és koreo egy gyönyörű érzelmes, de erőteljes, dinamikus zenére (nálunk még nem annyira elterjedt, Yearning c. szám, amire Ancsáék a duplafátylas számot táncolták)
- haladó szint: Zay al Asal ("Mint a méz") egy gyönyörű klasszikus szám változatos felépítéssel, a szöveg ismertetésével (kinyomtatom), az énekesnő hangába azonnal bele lehet szeretni, gyors alaptempójú szám, nem-szenvedős! :)
- kezdő szint: Beledi - az egyiptomi hastánc alapja, ami gyorsuló tempója miatt a hastánc minden alaptechnikáját felöleli, és az európai fülnek is könnyen élvezhető sikerszám
-  bevezető bulis szám (shabi vagy beledi) - valószínűleg a Helwa ("Édes") című közismert, gyors tempójú, magával ragadó zenére, játékos, kokettáló, szórakoztató és felpörgető (esetleg egy kis saidi is beletehető :)
- kézmozdulatok - a hastáncban sokszor a csípőtechnika miatt kevés figyelem jut a szép, kifejező kéztartásra és mozdulatokra, pedig az érzelmek kifejezésében és a színpadi összképben is nagyon fontos része van, ráadásul a hastáncban nagyon gazdag és szép a kézmozdulatok tárháza (főleg a perzsa táncban)
 
Tehát ezek a tervek, és még egy meglepetés fúzió is tervben van!
 
Fontos dolog, hogy akik gyerekkel jönnének: 4 éves korig ingyen jöhetnek, 4-12 éves korig féláron. Nagy a valószínűsége, hogy jön egy babysitter is velünk, de ehhez kérem, hogy akiket érint ez a téma, jelezzenek vissza, hogy igénybe vennék-e!!!
 
Esti programok: a szokásos wellness-este, buli-este mellett idén lesz egy csoportos tibeti hangtálazás-meditáció, egy kis játék, és a régi híres egyiptomi hastáncosok életéről szóló kis előadás-beszélgetés, valamint természetesen fürdés, vízipipázás, dumcsizás, hennázás, bazározás, ruhák-ékszerek cserélgetése és vására!

A férőhelyek száma korlátozott, ezért fontos az előzetes jelentkezés, ami csak az előleg befizetésével válik érvényessé. (sajnos, mivel Balaton parti 4csillagos szállodáról van szó, a később jelentkezőknek nem tudok biztosat ígérni, hogy lesz-e még hely a számukra)

Egyéb infók:
- vegetáriánus, lisztérzékeny speciális menü igényelhető
- üdülési csekket elfogad a szálloda (szóljatok előre, tavaly mindenki tudott csekkel fizetni, de elvileg csak bizonyos %-t fogadnak el)
- lemondás esetén az 1. részletet nem áll módunkban visszatéríteni (hiszen az a foglaló a szálloda felé), a második részlet 50 %-át tudjuk visszaadni, tehát ilyen esetben javaslom, hogy küldjön valakit maga helyett az illető
- az utazást idén is megoldjuk autókkal, mint tavaly


ORIT MAFTSIR EXKLUZÍV WORKSHOPOK BUDAPESTEN!!!

 src=Orit Maftsir jelenleg a világ egyik legkedveltebb és legjobb hastáncosa, aki az elmúlt években a világ szinte minden táján fellépett és tanított már. Kivételes lehetőségként egy hétvégi budapesti látogatása során 2 workshopot tart a hastánc szerelmeseinek, és tánca is megcsodálható a gálaesten.

Kihagyhatatlan esemény minden hastánc iránt érdeklődő számára!!!
Igazi tavaszi csemege magas színvonalon, ráadásul szokatlanul racionális áron!

Orit stílusára az egyediség, az elegancia, az érzelmek széles skálája, a technikai pontosság, kiműveltség és mindemellett a jókedv, könnyedség, fesztelenség és humor jellemző. Órái magas színvonalúak, magával ragadóak, koreográfiái egyediek, változatosak, tele vannak újításokkal, miközben áthatja őket a klasszikus hastánc gazdag érzelemvilága és az egyiptomi stílus tradicionális ereje. Elkápráztató előadóművész. Eilati fesztiválja évek óta a világ egyik legszínvonalasabb és legjobb hangulatú fesztiválja.

Én személy szerint több workshopján voltam már, és mindegyik elvarázsolt, nagy hatással volt rám, szerintem minden hastánc iránt érdeklődő tanítványnak és tanárnak ki kell próbálnia! (Amira)

Ráadásul a következő években ismét a családnak szenteli majd idejét, ez az utolsó látogatása Európában addig!

A workshopok témája is igazi csemege:

ÁPRILIS 2. SZOMBAT 11.00-13.00
1. TARAB - AZ ÉRZELMEK ÉS A ZENE MEGJELENÍTÉSE A HASTÁNCCAL

Orit egyedi stílusában, egy magával ragadó workshop, amely mindenki számára elsajátíthatóvá teszi, hogyan fejezi ki egy profi táncos az arab zene és dalok gazdag érzelemvilágát, a tánc muzikalitását. A workshop nagyon jól felépített tematikájú, jól követhető, és igazi áttörést képes elérni mindenkiben, aki részt vesz rajta. Orit általában végig veszi a legfontosabb klasszikus számokat, és a workshop végére mindenki lelkéhez elér a bennük rejlő erő és gyönyörűség. Őszintén szólva már csak nézni is nagy élmény, de csinálni teljesen elragadó, ahogy ő írta: mindenki készüljön, hogy szem nem marad majd szárazon! Kitől mástól érdemes a hastánc lelkét, az érzelemkifejezést tanulni, ha nem a világ egyik legjobb előadóművészétől a hastáncban! (én már kétszer voltam rajta, de még akárhányszor elmennék rá :) - Amira)
http://www.youtube.com/watch?v=tWqDOMYWawA
http://www.youtube.com/watch?v=iHDUlP4CFsU
http://www.youtube.com/watch?v=c35uT8EvBq4

ÁPRILIS 3. VASÁRNAP 11.00-13.00
2. SHABI-SAIDI

Orit másik jellemző stílusa, a játékos, bulizós, önfeledt, humoros, energikus stílus, ahol biztos, hogy mindenki feltöltődik, kikapcsol és tele lesz energiával. A shabi stílus a hastánc jelenleg egyik legközkedveltebb stílusa, a bulik kedvence, Orit koreográfiái pedig rendkívül élvezetesek. Jól kiegészíthető a saidi stílussal, amelynek bot nélküli, táncos változatából fogunk ízelítőt kapni. Mindkét stílus abszolút joker-szám a hastáncosok repertoárjában.
http://www.youtube.com/watch?v=Fg0UNLEPglw
http://www.youtube.com/watch?v=RurQhdp0YBg

Amennyiben nagy az érdeklődés, és mindkét workshop betelik, sor kerülhet egy harmadik workshopra is:
3. Megance - klasszikus raqs sharqi intro, illetve egyedi stílusa
Ez a workshop mindenkinek gazdagítja az alap táncos eszköztárát, új kombinációkat, mozdulatokat tanít meg, és egyben betekintést ad Orit sajátos stílusába is. A workshop egyszerre érinti a raqs sharqi korábbi nagy sztárjainak megközelítését, a hagyományos raqs sharqi felépítését, és a mai modern, új irányokat is.

HELYSZÍN: Casa de la Música - Budapest, Vas utca 16.


GYPSY WORKSHOP AMIRÁVAL!

Időpont:  november 21. vasárnap 16.00-19.00
Helyszín: Gülbahar stúdió, Budapest, Weiner Leó utca 10.


NYÁRI INTENZÍV HASTÁNCÓRÁK
20010. AUGUSZTUS 3-4-5-6 (KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK)

- 18.00-19.30 EROS KEZDO - KÖZÉPHALADÓ 1 SZINT: szép klasszikus egyiptomi koreográfia - technikai ismétlések, új elemek, kombinaciók, betekintes a klasszikus egyiptomi stilusba

- 19.30-21.00 KÖZÉPHALADÓ 2 - HALADÓSZINT:  vidám, mozgalmas, klasszikus egyiptomi koreográfia es technika

EXTRA WORKSHOPOK SALIMÁVAL BARCELONÁBÓL!
AUGUSZTUS 8. VASÁRNAP
Salimáról bővebben ide kattintva olvashatsz vagy a honlapján.

- 15.00-17.30 - ANDALÚZ KOREOGRÁFIA - egyenesen SpanyolorszagbÓl, egy vidam koreográfia Salimától,   aki évek óta tanul flamencót is Barcelonában, és most itthon tanít egy valódi flamenco-orientál fúziót (amelyben az orientalis tanc nőiessege ötvöződik a flamenco temperamentumával, ahol egyszerre lehetünk karakteresek, érzékiek es elegánsak. Megismerkedunk a két stílus alapvető különbségeivel (kar- es fejmozdulatok, forgások, tartás, mitől lesz autentikus flamenco karaktere a mozdulatnak) melyek megfelelő vegyítesevel változatos és kifejező lesz a táncunk)
(Zene: La Tarara - Frederico Garcia Lorca verse, ami a 19. század óta az andalúz népdalok egyike, jol erződik rajta a mór dallamvilag hatasa)

- 18.00-20.30 - MODERN EGYIPTOMI KOREOGRÁFIA - Salima egyedi stilusában egy játékos, földies, de technikás szám, ami minden hastáncos alaprepertoárjának része (A Msahareini közismert számra, ami magával ragadó ritmusával hol mosolyt csal az arcunkra, hol szenvedélyes érzelemkifejezésre vagy kacér pillantásra késztet.)


AMIRA ART STÚDIÓ HASTÁNCTÁBOR A BALATON PARTJÁN

2009 július 15-18 (csütörtök-vasárnap)

A tavalyi nagy sikerű tábor folytatásaként idén ugyanott, ugyanannyi táncórával, ugyanolyan jó hangulattal, és a tavalyi áron várok mindenkit a stúdió nyári táborába!

Hotel Magistern×××× Wellness Szálloda - Siófok

 • közvetlenül a Balaton partján
 • elhelyezés 2-3-4 ágyas fürdőszobás, tv-s, hűtős szobákban
 • büféasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora
 • a szálloda wellness részlegének korlátlan használata
 • nagy, parkettás terem a táncórákhoz

A programok pedig a tavalyihoz hasonlóan:
- összesen 18 óra tánc: napi 4 óra hastáncóra (kezdő, középhaladó illetve haladó szint, klasszikus, folklor, fúzió) és napi 1,5 óra egyéb tánc (balett, reggaeton, nyújtás :) (természetesen a másik szint órájára is be lehet menni, tehát mazochisták akár napi 9,5 órát is táncolhatnak :D)
- esti programok: egyik este csak miénk a wellness!, vetítés, betekintés az arab kultúrába, hennázás, buli J, éjszakai fürdés, nappali fürdés, beszélgetés, vizipipázás a Balaton partjánRemélem, sikerül ismét egy nagyon jó hangulatú hosszú hétvégét együtt tölteni, jó sok tánccal és fürdőzéssel! Mindenkit szeretettel várok!


TAVASZI WORKSHOPOK - MÁRCIUS 6-7.
Egy-két "ismétlő-lemaradt-becsatlakozó" koreo-workshop a nagy érdeklődésre való tekintettel!

március 6. szombat 11.00-13.00 Orit dobszóló
A 2008-as tábor egyik koreója, ami azóta is nagy kedvenc.

március 6. szombat 14.00-17.00 Msafer
Eg klasszikus spanyolos koreo, amivel tavaly versenyt nyert a fellépő csoport.

március 7. vasárnap 11.00-13.30 és 14.30-17.00 Al-andalus
Szintén egy régi verseny-győztes koreo - az Art of Orient csoporttal.

Helyszín: Gülbahar stúdió - Weiner Leo u. 10.

A workshopokra előre kell jelentkezni Amiránál (Krisztánál):
amira_hastanc@hotmail.com

telefon: 20-4171373


E X O T I C
WELLNESS & DANCE WEEKEND
2009. OKTÓBER 23-24-25.
Hotel Magistern**** Siófok

"egy kis pezsgés az őszi melankóliában!"

VÉRPEZSDÍTŐ TÁNCOKKAL: KÖZÉP-AMERIKÁTÓL, AFRIKÁIG.
PEZSGŐFÜRDŐVEL ÉJJEL-NAPPAL.
PEZSGŐ PARTIVAL, EGY ÁTTÁNCOLT NAP VÉGÉN.

 • mindez egy helyen
 • fergeteges hangulattal
 • korlátlan wellness használattal
 • tombolával, játékokkal, bulival
 • teljes ellátással
 • ajándék cd-vel és meglepetéssel


az őszi hosszúhétvégén két, vagy akár három napon át:

2009. OKTÓBER 23-24-25.
Hotel Magistern**** Siófok

Feminissima női táncok – "...minden, amit egy nőnek tudnia kell..."
A májusi debütálás folytatásaként most is ízelítőt kínálunk a különböző női táncokból, hogy ismét kiragadjunk minden nőt a hétköznapokból, hogy megtalálhassa saját nőiességét, és minden arcát kifejezhesse a tánccal. Csábító démon, vidám, tüzes szamba királynő, kecses, sejtelmes Seherezádé, büszke Carmen, vagy a bulik vagány fruskája? Egy alkalom, hogy kizárólag és teljesen nők legyünk.

A hétvége során megismerhetjük a hastánc, a reggaeton és a samba alapjait, valamint izgalmas fúzióit!

Keleti és nyugati erotika egy számban? Ez a bellyton, a hastáncversenyek új sztárja! Természetesen a haladó tanítványok egy-egy speciális haladó órán tovább mélyíthetik tudásukat.

Mindenkinek ajánljuk ezt az új táncprogramot, aki szeretné még nőiesebbé tenni táncát, megtalálni egyéni stílusát, és fejleszteni általános tánctudását új mozgásformák kipróbálásával - és aki egy igazi jó bulira vágyik.

Oktatók: Németh Krisztina "Amira" (hastánc), Vági Niki (reggeaton, salsa, egyéb karibi táncok)

Cubanisimo páros táncok – "... a kubai salsa fellegvára..."
Akár partnerrel, akár partner nélkül megismerheted jelenleg a világ legdivatosabb táncait, az autentikus és modern kubai mozgáskultúrát. Salsa, Reggaeton, merengue, bachata etc. - kezdőtől haladó szintig!

Hatalmas táncos és oktatói múlt, rengeteg rendezvényen való részvétel és számtalan sikeres wellness hétvégével a háttérben ezennel már kétéjszakás 3 napos kivitelben gyűjthet bárki újabb élményeket! Ezek a hétvégék erősen eltérnek a már megszokott táncórai kerettől, hiszen egyedi figurákkal, célorientált stílusórákkal és egyéb utcai közönségtánccal gazdagabbak. Számtalan táncórát követően medence party őrületet követően, méltán vesszük hatalmunkba a parkettet az esti bulik alkalmával.

Ajánlott kezdőknek, akik két kézzel kapnak minden új táncos és közösségi élmény után, továbbá gyakorlott - táncos múlttal rendelkező jelentkezőknek, táncpároknak, akik előszeretettel csiszolnák dél-amerikai tánctudásukat egy fergeteges hétvége alkalmával!

Oktató: Ladányi Zoltán (salsa, reggaeton, karibi táncok, afro-kubai táncok...)

Speciális órák: autentikus brazil samba és capoeira - brazil tanárral!!!

Egyéb infók:

 • vegetáriánus, liszt érzékeny speciális menü igényelhető - ELŐREJEGYZÉSSEL!!!
 • üdülési csekket korlátozott számban fogad el a szálloda
 • lemondás esetén az 1. részletet (mint foglaló) nem áll módunkban visszatéríteni, a második részlet 50 %-át tudjuk visszaadni
 • a hétvége átruházható
 • szokott módon segítünk a leutazás megszervezésében; vedd fel a kapcsolatot a szerveződdel!
 • nem táncoló partner is hozható, ez esetben keressétek a szervezőket!

Jelentkezni lehet Amiránál (Krisztánál):
amira_hastanc@hotmail.com

telefon: 20-4171373

Gyere pezsegj velünk! Mindenkit nagy szeretettel várunk!
Exotic Wellness Team

www.amirahastanc.hu
www.puntocubano.hu
www.tancportal.hu

 


INTENZÍV NYÁRI KURZUSOK AMIRÁVAL
AUGUSZTUS 4-5-6-7 (kedd-szerda-csütörtök-péntek)

Minden nap este fel6-7 kezdő 2 - középhaladó: raqs bedeya koreográfia es technika (az évzáron lehetett látni, az egyik verseny-nyertes koreográfia)

Minden nap este 7-fel9 középhaladó-haladó: new beledi koreográfia és különböző egyiptomi technikák

Helyszín: Zöld-Kék Te-a-ház, VII., Dohány utca 16-18. az Astoriánál, kapukód:16kulcs9933


AMIRA ART STÚDIÓ nyári hastáncábor a Balaton partján

 /></a></span></span></strong></p><p> </p><p><strong> </strong><strong>2009 július 30 - augusztus 2 (csütörtök-vasárnap) </strong></p><p>A tavalyi nagy sikerű tábor folytatásaként idén ugyanabban az időben, ugyanannyi táncórával, ugyanolyan jó hangulattal, de új helyen várok mindenkit a stúdió nyári táborába!</p><p>Az új helyszín – sokak kérésére:</p><p style=

 

Hotel Magistern×××× Wellness Szálloda - Siófok

 

* közvetlenül a Balaton partján
* elhelyezés 2-3-4 ágyas fürdőszobás, tv-s, hűtős szobákban
* büféasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora
* a szálloda wellness részlegének korlátlan használata
* nagy, parkettás terem a táncórákhoz
www.hotelmagistern.hu

A programok pedig a tavalyihoz hasonlóan:

- összesen 18 óra tánc: napi 4 óra hastáncóra (kezdő-középhaladó, illetve haladó szint, speciális órák) és napi 1,5 óra egyéb tánc (balett, reggaeton és nyújtás)

- esti programok: vetítés, betekintés az arab kultúrába, hennázás, ritmusismeret, ujjcintányér-alapok, tábortűz, sütögetés, buli, éjszakai fürdés, nappali fürdés, Balaton, jacuzzi, levezetés a wellnessben

Mivel sikerült megállapodni főszezonban egy közvetlenül a Balaton partján található négycsillagos szállodával, a férőhelyek száma korlátozott, ezért fontos az előzetes jelentkezés, ami csak az előleg befizetésével válik érvényessé.

 


"FEMINISSIMA" workshopok
Női táncok workshopok Amirával és Vági Nikivel!

Időpont: 2009. június 7. vasárnap

Workshopok:
15.00-17.30 - spanyol-orientál dobszoló (ez látható volt az Amira Esten)
18.00-20.30 - reggaeton-hastánc fúziós koreográfia (egy kis reggaeton alapok bemelegítéssel és gyakorlással)


EXOTIC DANCE WELLNESS HÉTVÉGE
"FEMINISSIMA" workshopokkal

Női táncok wellness hétvégéje áprilisban.
Páros és szóló táncokkal: salsával, hastánccal, karibi táncokkal, szambával, flamencóval és reggaetonnal - vagyis mindennel, amit egy nőnek tudnia kell...

 • mindez egy helyen
 • fergeteges hangulattal
 • korlátlan wellness használattal
 • tombolával, játékokkal, bulival
 • teljes ellátással
 • és ajándék DVD-vel a hétvégi táncokról!

Időpont: 2009. MÁJUS 9-10.  
Helyszín: Hotel Magistern×××× Siófok

Feminissima  női táncok workshopjai:

Mindenkinek ajánljuk ezt az új táncprogramot, aki szeretné még nőiesebbé tenni táncát, megtalálni egyéni stílusát, és fejleszteni általános tánctudását új mozgásformák kipróbálásával - és aki egy igazi jó bulira vágyik J

Oktatók:   Inhof Katalin "La Kati"(flamenco)
                  Németh Krisztina "Amira" (hastánc)
                  Szikszai Daniella (szamba)
                  Vági Niki (reggeaton, salsa)

Salsero  workshopok - az autentikus kubai salsa fellegvára:

Akár partnerrel, akár partner nélkül, most megismerheted a világon jelenleg legdivatosabb táncot, a kubai salsát. Salsa, merengue, bachata - kezdőtől haladó szintig!
Oktató: Ladányi Zoltán