Amira (Németh Krisztina) +36-20-417-1373 amira_hastanc@hotmail.com
workshopok
spirituális hastánc
kismama-hastánc
intimtánc
 

HASTÁNC VÁRANDÓSOKNAK

Dr Gutmann Orsolya, szülész-nőgyógyász, kismamahastánc oktató

 

Magyarországon egyetlenként oktatom a kismamákat úgy hogy egyaránt sok személyes és szakmai tapasztalattal rendelkezem a fizikális és a lelki történésekről: szülészként jópár várandósság és szülés végigkísérésén keresztül; táncos, táncoktató, ill. kifejezetten kismamákat hastáncra oktatóként pedig saját táncos múltamon és a tanítási tapasztalatomon keresztül valamint gyakorló fiatal édesanyaként személyes élményeimen keresztül.wamauto replique montre

A hastánc egy ősi, speciálisan nőknek való mozgásfajta Megszólítja, megmozdítja a testet és a lelket egyaránt. Életkorra, tehetségre, mozgásmúltra tekintet nélkül bárki művelheti. Az arab kultúrában máig végigkíséri a nőket életük során.

A kismamáknak általam kialakított rendszer biztonságos, alkalmazkodik a várandósokban végbemenő változásokhoz (terhelhetőség, izületek változása, változó súlypont stb.). Könnyebbé teszi a „teher” viselését – testileg és lelkileg is támogatja a várandósságot és a szülést, az anyává válást. Nem utolsó sorban a magzatok fejlődésére is harmonikusan hat.

„Felkészülés a szülésre hastánccal”

A hastánc mozdulatainak és lelkületének segítségével tizenkét egymást követő alkalommal, jobban megismerjük testünket-lelkünket a változásban, ami a várandósság sajátja. Megtanulunk figyelni és együttműködni a testünkkel, harmóniába kerülni – ami valóban kulcsfontosságú a szülésnél. Segíti a magzattal való kapcsolatfelvételt.

Kiscsoportos órák (4-8 fővel) előzetes bejelentkezés, megbeszélés alapján.

„Szív a szívben – hastáncórák várandósoknak”

Minden fenti pozitívumot magában foglal, de kevésbé kötött (nem felkészítő jellegű) formában Ajánlható minden egészséges várandósnak, megelőző hastánctudásra és várandóssági korra tekintet nélkül.

Bővebben olvashatsz a témában, megjelent cikkeimben - www.babainfomagazin.hu

  • Hastánc várandósoknak
  • Sport várandósság alatt
  • Készüljünk-e a szülésre 

 src=Jelenleg a tánctanítás még nem fér bele az életembe a kicsi gyerekeim mellett. Amint indítok újra csoportokat, jelzem a weboldalon is. Addig is ajánlom egy táncos társamat, aki régóta tart kismamáknak is órákat, érdeklődjetek tőle a lehetőségekről!
Ordódy Luca
lucinko@gmail.com
+36-20-9192695

Jó táncolást kívánok mindenkinek növekvő pocakkal is!
 
Dr Gutmann Orsolya
szülész-nőgyógyász, kismamahastánc oktató