Amira (Németh Krisztina) +36-20-417-1373 amira_hastanc@hotmail.com
Amira
Andi
Anna
Iza
Rebeka
Rita
Zahirah
Korábbi tagok
Videók
 

 

 

 

SALIMA
orientális táncművész, koreográfus, oktató
www.salima-art.com

1999-2005 között volt tagja az Amira Art Companynak. 2005-ben Barcelonába költözött, ahol orientális tánc oktatóként és táncművészként dolgozik, a Sehar orientális tánccsoport vezetője és koreográfusa. Azóta is együtt dolgozik Amirával, évente szerveznek közös esteket és workshopokat Budapesten és Barcelonában, többször vendégszerepeltek Spanyolország más városaiban is.
A tánc gyermekkorától kezdve kíséri az életét, szülővárosában, Sopronban először magyar néptánccal ismerkedett meg, később jazz-balettet valamint latin és standard táncokat tanult. 1997-ben egyetemi tanulmányai miatt Budapestre költözött, ahol először flamenco, majd hastáncórákat vett.

"Úgy éreztem, hogy ezeken az órákon egy új világ kapuja nyílik meg előttem, amelyen keresztül csodálatos ösvények vezetnek a nőiség megélésének és művészi formában való kifejezésének lehetőségeihez."

Az évek során a következő tanároktól tanult:

 • hastánc: Amira, Lesya Starr, Jillina, Hadia, Nour, Farida Fahmy,Lulu Sabongi, Lubna Emam, Gaby Shiba, Dr. Mo Geddawi, Said el Amir, Djamila, Ashraf Hassan
 • flamenco: La Tani, Sara Barrero, Inhof Katalin, Barsy Laura, Fernando Galán, Vámos Veronika
 • afro: Oboja Adu, Carlos Batá
 • afro-karibi: Carolina García • afro-perui, afro-brazil, kandombe: Carolina Reyes• afro-kubai: Rogelio Martinez
 • perzsa tánc: Sashar Zarif, Lesya Starr
 • jávai tánc: Vanina Serra

Mind a flamencóban, mind az orientális táncban hamar fellépőként szerepelt különböző rendezvényeken és fesztiválokon szólóban és csoportban egyaránt.

Eddigi legjelentősebb eredmények, fellépések:

 • Szervezője és fellépője Amira, Salima és La Kati közös estjének, a Zambrának (orientális és flamenco táncest) Budapesten, 2008
 • Szervezője és fellépője az Amira, Salima és a SEHAR (Salima társulata) közös estjének arcelonában, 2008
 • Salima es a SEHAR fellépése a Jillina- gálán, Barcelona 2008 január
 • Szervezője és fellépője az Amira és Salima közös estjének Barcelonában, vendégművészek: Javier Villar - daf és derbuka (Zaragoza) és Omar Kattan - derbuka (Barcelona) 2007
 • Zsűritag és fellépő a Maresme Oriental II.-n (verseny és gála) - Mataró (Spanyolország) 2006
 • Fellépés a Sziget Fesztiválon 2006, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000
 • Fellépés Hossam és Serena Ramzy gálán - Sala Apolo, Barcelona 2005
 • Fellépés Yasmina Ramzy és Suleiman Warwar gálán (Orfeó Gracienc, Barcelona 2005)
 • Legjobb koreográfus díja az Arabian Nights 2005 Fesztiválon
 • A Sahirat I. helyezést ért el Salima koreográfiájával az Arabian Nights 2005 Fesztiválon
 • Országos Hastáncverseny Szeged 2003 - II. helyezett
 • Raqs Sharki Fesztivál - profi kategória döntős
 • Afro Fesztivál 2002
 • Tánc Világnapja 2003 Sopron

2001-ben kezdett el oktatással is foglalkozni, azóta egészen a haladó-fellépő szintig vannak csoportjai. Első, illetve később csatlakozott tehetséges tanítványaival megalapította a Sahirat orientális tánccsoportot. A csoport fellépett számos rendezvényen Magyarországon és vendégszerepelt Szlovákiában.

2005 márciusa óta Barcelonában él, a város több pontján ad órákat, többek között Lesya Starr stúdiójának egyik legfoglalkoztatottabb tanára ( www.lesyastarr.com ). 2005 őszétől 2006 júniusáig részt vett Lesya Starr kreatív orientális tánc óráin, ahol a sémáktól elrugaszkodva az orientális tánc elemeit is felhasználva kísérleteztek egyéni és csoportos improvizációval, valamint Lesya "The cyclic dance of the Nayads" koreográfiáját tanulták meg és adták elő. Rendszeresen vesz flamenco órákat, 2006 októberétől La Tani iskolájában (Barcelona legelismertebb flamenco iskolaja, www.latani.com ) mélyíti ismereteit. Vonzódik az afro-latin-amerikai táncokhoz, rendszeres orakat vesz Carolina Garciátol, egyéb dél-amerikai afro táncok megismeresehez workshopokon és intenziveken vesz részt, hobbiszinten salsázik.
2008-ban megalapította saját társulatát - SEHAR - Barcelonaban, tagjai: Anna Gresa, Esther Rivero, Olga Samya és Maria Villacampa.
2007-ben kezdett el együtt dolgozni Omar Kattan - félig szír félig katalán származású - derbukással, akivel 2007 február óta a MEDINA arab teázó és bár (C/Poeta Cabanyes 9, Barcelona) állandó fellépő művészei minden pénteken és szombaton, valamint közösen tartanak órákat és workshopokat Barcelonában.
 

 DJENNA
orientális táncművész, oktató
www.djenna.dk

1999-2006 között volt tagja az Amira Art Companynak. 2006-ban Dániába költözött, ahol jelenleg is oktatja az orientális táncot, és fellép az ország hastáncfesztiváljain.

A Djenna név arabul kertet (édenkertet) jelent. Ez a kert a mitológiában elbűvölő szépségű hurikkal (érintetlen, gyönyörű nők) és nemes lelkű férfiakkal, illatos virágokkal, vidámsággal és boldogsággal van tele.

„A névválasztás jól tükrözi a személyiségem. Vidám és közvetlen az életben és a táncban is. Sokat mozogtam már gyermek koromban és a színpaddal is megbarátkoztam 12 év ének során. 3 év intenzív versenytánc alatt megismertem a pontos, technikás és csillogó külsőségekkel rendelkező előadásmódot. Mikor sérülés miatt abbahagytam egészségesebb, belsőségesebb mozgásformát kerestem, amit az orientális táncban találtam meg.

Először csak szép mozgás volt, aztán lett belőle megszokás, majd igazi szerelem. Furcsa a sorrend, de ezen az úton a tánc igazán mélyen részemmé vált. A hastánc megtanított hogyan értsem meg a testem nyelvét, hogy éljek vele együtt a lehető leg boldogabban.

A tánc szórakozás, önkifejezés, feloldódás, máskor pedig meditáció, merengés, elmerülés.
Mindenki keresse meg azt a mozdulatot ami ellazítja vagy éppen megmozgatja és ezzel igazi eszköztárat kap a "kezébe" amivel ura lehet testének, hangulatának és sok szinten az életének is.”

Eddigi legjelentősebb fellépések:

 • Sziget Fesztivál, Budapest, több alkalommal
 • Ambient Fesztiválok
 • Cinetrip Party, rendszeresen
 • Vállalati- és magánrendezvények
 • Táncszínházi előadások: Mandala, TranceZenDance, A félhold árnyékában és Luna – az istennő három arca

Elérhetőségek:
Knopp Edina - Djenna
web: www.djenna.dk
e-mail: info@djenna.dk
tel: +36-30-340-9711 - sms
tel: +45-23-989936
 

LUCA
orienátlis táncművész, oktat
www.feminarium.hu

2002-2006 között volt tagja az Amira Art Companynak. Jelenleg a Feminárium vezetője, ahol orientális táncot és intim táncot oktat.

„Számomra az orientális tánc legbelsőbb lényem tiszta kifejezője, az egyetemes harmónia testi megnyilvánulása, mely nem pusztán egyéni, hanem csoportélmény, valamint a közönség "figyelem-energiáját" is beépítő önmegvalósítás. A hastánccal harmonizálni tudom lelki és szellemi erőimet fizikai valómmal, ezáltal könnyebbé válik nőiségem elfogadása és elfogadtatása másokkal.
Fontosnak tartom az ősi táncok felkutatását, régi üzeneteik megtalálását és feldolgozását. 2002. augusztusa óta vagyok a Banat Umm al-Ard tánccsoport tagja, akikkel ilyen szellemiségű előadásokat hozunk létre. A csoportban való munka során megtapasztaltam a táncban az egyensúly, dinamizmus, összpontosítás, empátia fontosságát, a félelem feletti uralom elérését. És mindez áthatja egész életemet, nemcsak szakmai tapasztalat, hanem a magánélet szerves részévé is válik.
Külön örömöt okoz a tudás átadása másoknak, mely lehetőség arra, hogy láthassam az emberekben rejlő végtelen lehetőségeket, szépséget és egyéniséget. 2002-ben kezdtem oktatni, ami mára főfoglalkozásommá vált. 2004. óta a hastáncot intimtornával együtt tanítom. Kikísérleteztem e két mozgás együttes oktatásában rejlő hihetetlen lehetőségeket. Tanultam Kriston intimtornát, foglalkoztam taoista gyógyitó tanításokkal, jelenleg természetgyógyászatot tanulok, hogy minél pontosabban átadhassam a keleti kultúra mozgással való gyógyítás tanait.”

Elérhetőségek:
Ordódy Luca
Web: www.feminarium.hu
Email: lucinko -kukac- gmail.com
Tel.: +36 20 9192695
 

ILDIKÓ
orientális táncművész

2006-2008 között volt tagja az Amira Art Companynak. Jelenleg természetgyógyászatot és kineziológiát tanul, de fellépője maradt Csongrády Kata előadásainak (Angyali Show).

„2001-ben ismerkedtem meg a hastánccal Mahastinál, azóta számos külföldi és itthoni tanártól tanultam, a tánc pedig lassan életformámmá vált. 2004-ben kerültem Amirához, őt tartom itthoni mesteremnek. 2006-tól vagyok az Amira Art Company tagja.
Jelentős hatással volt rám Lesya Starr művészete és személyisége, több alkalommal jártam workshopon és magánórán barcelonai stúdiójában. Nála találkoztam Dalia Carellával (NY) és Sashar Zariffal is, akik a tánchoz és saját magunkhoz való másfajta hozzáállással ismertettek meg. Eltávolodva a klasszikus egyiptomi hastánctól ők a tánc ősibb, mélyebb, szakrálisabb rétegeihez nyúlnak. Mindketten meghatározó, eddig ismeretlen élményt jelentettek, mely bár nyugatról jött, mégis autentikus, hiteles forrás.

A hastánc mellett 2004-től foglalkozom flamencoval. Tanáraim: Inhof Katalin, Vámos Veronika, Fernando Galán.
2007-től tanulok modern táncot Budai Lászlónál valamint salsát, és 2006-tól jógázok.”

Itthoni orientális tánc tanárok:
Amira, Nieto Mercedes, Sába, Győrffy Kata, Mahasti

Külföldi tanárok:
Lesya Starr, Hadia, Yasmina Ramzy, Dalia Carella (karshilama), Sashar Zarif (szúfi tánc, Bandari), Darshan (modern tribal), Jillina, Amar Gamal, Momo Kaddous, Magdy El Leisy, Ursula Schopf

Fontosabb fellépések:

 • Táncmandalák Harmadik Színház, Pécs, Merlin Színház, 2007. október 29, 30. (Amira Art Company)
 • Csoda az Élet! (musical), 2007, Tivoli Budapesti Kamaraszínház, Siófok, Kiskunlacháza, Békéscsaba
 • Amira est 2007 (Amira Art Company)
 • Születés Hete nyitógála, 2007 (Amira Art Company)
 • EnTransz - Tánc Vénuszból, Marsból, Merlin Színház 2006, 2007
 • Sziget, Ambient sátor, 2006 (Amira Art Company)
 • Keleti táncok fesztiválja 2006, Egri vár (Amira Art Company)
 • Zöld Pardon 2006, 2007 (Amira Art Company)
 • "Táncok Bűvöletében" 2006, Balatonlellei, Tihanyi Szabadtéri Színpad (Amira Art Company)
 • Amira est 2006 (Amira Art Company)
 • Sziget 2002

Elérhetőségek:
Halmágyi Ildikó
Tel: +3670 388 4827
E-mail: ihalmagyi@freemail.hu
 

B. KRISZTI
orientális táncművész

1999-2006 között volt tagja az Amira Art Companynak, jelenleg Győrben él.

„2002-ben kezdtem el hastáncolni Győrben H. Eszternél, majd Kissné Pusztai Gabriellánál (Fatime). Egy évvel később a főiskola elkezdésekor Pesten Vásárhelyi Ritánál (Salima), aztán Amiránál folytattam a táncot. Külföldi mestertanárok workshopjain is részt vettem (Hadia, Lesya Starr).
Korábban klasszikus balettoztam, összesen nyolc évig, ekkor szerettem bele a táncba.
A tánc, számomra egyfajta meditáció, megszűnnek a hétköznapi gondok, testi-lelki fájdalmak, az ember csak a mozdulataira, érzéseire koncentrál.
Tagja vagyok Vásárhelyi Rita Sahirat nevű csoportjának, mellyel a 2005-ös Arabien Nights hastáncversenyen csoportos kategóriában első helyezést értünk el és az Amira Art Companynak.

Fontosabb fellépések:

 • Csoda az élet! (musical) 2006, 2007 Tivoli Budapesti Kamaraszínház, Salgótarján, Kiskunlacháza, Békéscsaba
 • Hastáncest - Visegrádi vár 2007 (Amira Art Company)
 • Zöld Pardon 2006, 2007 (Amira Art Company)
 • Amira Est 2007 (Amira Art Company)
 • Születés Hete nyitógála 2007 (Amira Art Company)
 • En Transz - Tánc Vénuszból, Marsból, Merlin Színház 2006, 2007
 • Sziget 2006, Ambient sátor (Amira Art Company)
 • Keleti táncok fesztiválja 2006, Egri vár (Amira Art Company)
 • „Táncok bűvöletében” Balatonlellei, Tihanyi Szabadtéri Színpad 2006 (Amira Art Company)
 • Amira est 2006 (Amira Art Company)
   

TIFERET
orientális táncművész, oktató

1999-2006 között volt tagja az Amira Art Companynak. Jelenleg is foglalkozik orientális tánc oktatással.

„A táncban az improvizáció az, ami a teljességet meghozza nekem, de úgy gondolom, ugyanolyan fontos, hogy az ember képes legyen egy csoporton belül is, előírt koreográfiát végigtáncolni ugyanolyan élvezettel. A koreográfia az ember alkalmazkodni-tudását és szerénységét teszi próbára.
Meg kell tanulnunk megálljt parancsolni önmagunknak. Fontos, hogy képesek legyünk igazodni embertársainkhoz. Ez az önkontroll ad külső-belső stabilitást, amely ha hiányozna, a szárnyalásuk nem tűnhetne olyan ragyogóan szabadnak."

 

ORSI
orientális táncművész, szülész-nőgyógyász, oktató

1999-2006 között volt tagja az Amira Art Companynak. Jelenleg kismama hastánc oktatással foglalkozik, hazánkban az egyetlen olyan oktató ebben a témában, aki mind a hastánc irányából évek oktatói és táncos tapasztalatát tudhatja magáénak, másfelől pedig mint praktizáló szülész-nőgyógyász a terhesség orvosi hátterét is pontosan ismeri, és segíteni tudja a kismamákat.

„1996 óta foglalkozom hastánccal, 2001 óta tanítok rendszeresen hastánciskolánkban, melyet tanárom Amira alapított. Több kurzuson, workshopon vettem részt, melyet külföldi, elismert táncosok tartottak (Lesya Starr, Hadia, Viola Römer). Legnagyobb hatást rám Lesya művészete tette, aki nemcsak csodálatos táncos, hanem nagyszerű koreográfus is, óriási szuggesztív erővel. Alapító tagja vagyok a Banat Umm al Ard (A Földanya lányai) táncegyüttesnek, akikkel nemcsak szórakoztató jellegű fellépéseink vannak, hanem mélyebb mondanivalóval rendelkező táncszínházi előadásaink is, így 1999 óta részt vettem a csoport fellépésein.

A hastánc számomra egy lehetséges ösvény, melyen járva, táncolva felvehetjük a kapcsolatot igazi női lényünkkel. Ez egy olyan ősi mozdulatnyelv, amelyet használva sok mindent megérthetünk a női principiumról. Ez nemcsak egy mozgásforma, hanem pszichoterápia és meditáció is, felszabadultság, kreativitás és erő. Mindamellett, ha valaki "csak" egyszerűen "sportnak" tekinti, akkor is igen jótékony hatású a has, medence, külső és belső csípőimok általában viszonylag kevesebbet használt területeire.
A hastáncon belül mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy megtalálja a saját karakteréhez, habitusához legközelebb álló kifejezésmódot; így a lágy, elbűvölő, finom kecsességtől a vad, zabolátlan, extatikus dobritmusokig széles a paletta. Számomra az egyik igen kedvelt eszköz a fátyol, amely körülötted úszva a levegőben olyan, mintha a lelked kiterjesztése lenne. Sejtet, eltakar, megmutat, mozgását figyelve magával ragad. Nekem szervesen kapcsolódik a fátyolhasználathoz a forgás, ami számomra az élet alapérzése; energiaörvény, meditáció, az élet kereke... Speciális, egyedi duplafátylas technikámat ill. haladó fátylazást rendszeresen tanítok is workshopokon. Ezen kívül izgalmas, kísérletezésre lehetőséget adó terület a hastánc és az afro mozgásvilág kombinálása, ami egy földiesebb, régi törzsi termékenységi rítusok hevületét és érzésvilágát idéző táncélmény.

"Civil" hivatásomat tekintve szülész-nőgyógyász vagyok, így elég kézenfekvő volt számomra életem eme két területének az összefonódása kismamáknak tartott hastánc formájában. Erről részletesebben a témával foglalkozó oldalunkon olvashatsz /oktatás-kismamahastánc/.
 

AYSHA
orientális táncművész

1999-2007 között volt tagja az Amira Art Companynak.

„A sámánok szimbólumaikkal, dalaikkal és táncaikkal adják át követőiknek a kozmikus földrajz természetét, amely a beavatási révületnek és a lélek utazásainak szertartásaiban fedi fel magát előttük."

"Ez az idézet számomra azt jelenti, hogy vannak elhivatott táncosok, akik képesek a szellem és a test, ember és Isten között húzódó szakadék törékeny pallóján átkelve a túlparton talált értékeket magukkal hozva, mások számára utat mutatni az önfelszabadítás felé. Segítenek a lelki sebek gyógyulásában, felszabadítják az elnyomott érzelmeket, kreatív energiákat ébresztenek maguk körül, hogy akik megérettek rá, továbbléphessenek, és a megtanult, megtapasztalt értékek révén harmonikus életet építhessenek maguk köré. Az ilyen táncosok - úgy gondolom - sámánok, akik rejtetten ugyan, de az egyes emberek megváltása által az egész emberiség gyógyítói. Visszavezetik az eltévedt, földi gondjaikba gubancolódott, érzelmeitől, testétől eltávolodott embert személyisége ősmagjához, testéhez, érzelmeihez, szelleméhez, és végül Istenhez.
Számomra ilyen táncos Amira (aki nem csupán tanárom, hanem barátom is), és Lesya Starr (aki azt mutatta meg, hogyan használhatom azt amim van, a törékenységet és rugalmasságot). Meg kell említenem még Hadia-t is, aki nem lelke mélységének feltárásával, hanem vidámságával ragadott magával, és azzal, hogy gyógytornász módszereit ötvözte táncpedagógiájával.
Az orientális tánc a nők ösvénye, melyen járva a nő nőisége középpontjává válhat, oly mértékben, amennyire hajlandó az önátadásra. Ezen az úton több stáció is van, számomra egyként fontos benne a tanulás (amely természetesen az első lépés), majd a tanítás, és a csapatmunka, a közös alkotás. A fellépések ezen az úton szintén csak egy stációt képviselnek, bár nagyon fontosak: itt lehet kiárasztani azt a női energiát, ami bennünk van, és minél inkább sikerül, annál nyilvánvalóbb viszontválaszt kapunk rá. Ezért azt hiszem, a fellépés a legőszintébb tükrünk lehet önmagunkról, mindegy, hogy elvont vagy szórakoztató. Hálás vagyok azért, hogy ezen az úton járhatok, hogy segítségével megerősíthetem életemben a nőiséget.”

 

A tánc és mozgáskultúra egészen kislány korom óra kíséri az életemet, ám sokáig egyik kipróbált műfajban sem sikerült igazán önmagamra lelnem. Mivel gyerekkoromban 7 évet éltem szüleimmel Algériában, az arab világ életérzése rendkívül közel áll hozzám. A hastánc csodálatos és egzotikus világa pedig mindig is izgatta a fantáziám, de sokáig úgy éreztem, hogy ehhez a mozgásvilághoz nem megfelelő az alkatom.

 /></font></p><p><font face=Végül 2000 májusában egyik barátnőm elvitt magával Vitális Anna stúdiójába, ahol a hastánc iránti érdeklődésből első látásra szerelem lobbant. 2 évig jártam Annához, akinek nagyon sokat köszönhetek a hastánc alapjainak megismerése és az improvizációs készségem kifejlődése terén. Azonban 2002 szeptemberében egy ösztöndíjnak köszönhetően Madridba költöztem, ahol 2 évig oktattam hastáncot a Luis Vives egyetemen, és hétvégenként rendszeresen felléptem egyiptomi és török éttermekben. Amirához 2005 áprilisában kezdtem el járni és egy éven belül az Amira Art Company tánccsoport tagja lettem. Rengeteget köszönhetek neki az orientális tánc különböző műfajainak és az arab folklór stílusainak elsajátításában, illetve a hastánc mélyebb, spirituális jelentéstartalmainak megértésében, megélésében. Stúdiójában 2007 januárja óta tanítok.

Az évek során a tánc életem egyik fő mozgatórugójává vált, és a jövőmet már elképzelhetetlennek tartom nélküle. Nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos önképzésre, és a klasszikus táncos alapok megszerzésére.

Ezért 2005 szeptemberétől 2008 júniusáig, 3 tanéven keresztül modern táncot tanultam a Budapest Alapfokú Művészeti Iskolában (Goli Tánchely), ahol a limón és a graham technikákkal, továbbá jazz alapokkal és az improvizatív kortárs tánccal ismerkedtem meg. Tanáraim: Éliás Kamilla, Lex Alexandra, Pete Orsolya, valamint Bakó Tamás és Rózsavölgyi Zsuzsa voltak.
2006 márciusában klasszikus balett órákra is elkezdtem járni Mihály Beatrixhoz, ami azóta is része a hétköznapjaimnak, mivel ezt a képzést elengedhetetlennek tartom egy táncos életében.
2006 áprilisában elvégeztem egy jóga alaptanfolyamot a Sivananda Jógaközpontban, ami a keleti mozgáskultúra és egészségmegőrzés újabb aspektusait tárta fel előttem.

2007 őszén egy pár hónapra belekóstoltam az autentikus brazil szamba táncba, magánórákat vettem Ács Beától, mivel nagyon érdekel a tánc latinos, afrós vonulata is.
2006, 2007 és 2008 novemberében a Kairói Nile Group Orientális Tánc Fesztiválon a legnagyobb egyiptomi és külföldi mesterek kurzusain vettem részt, akik közül különösen Leyla, Nour, Zeina és Hassan Khalil tettek rám mély benyomást.
Mára elmondhatom, hogy sikerült jártasságot szereznem különböző orientális műfajokban, mint amilyen a klasszikus egyiptomi raqs sharqi, a tradicionálisabb beledi, a pop shaabi vagy az arab dob, a tabla solo, továbbá arab és egyéb folklór stílusokban, mint például a dél-egyiptomi saidi, az arab öböl-menti khaligy, az alexandriai eskandarani, a libanoni debke, a török karshilama vagy a cigány és andalúz fúziós táncok.

Az évek során a következő magyar orientális táncoktatóktól tanultam:

Amira, Nieto Mercedes, Salima, Shaba, Vitális Anna 

Külföldi mestertanáraim:

Ahmed Refaat, Aida Nour, Asmahan, Dawlat Ibrahim, Farida Fahmy, Freiz, Hadia, Hassan Khalil, Hossam és Serena Ramzy, Jillina, Khaled Mahmoud, Lesya Starr, Leyla, Lubna Emam, Magdy El-Leisy, Mahmoud Reda, Mohamed Kazafy, Momo Kadous, Mona Gharib, Mona Mustafa, Nour, Osama Emam, Sameh Dessouki, Tito, Zeina

Verseny eredményeim:

 src=

 • 2009 május: I. His Eliqaa - Érezd a ritmust! Országos Hastáncverseny (Nefer szervezése), profi szóló kategória, III. helyezés
 • 2009 május: IX. Országos Orientál Táncművészeti Fesztivál és Verseny - Raqs Sharqi (Mona Dolores szervezése), nagy csoport kategória – Amira Art Company, I. helyezés
 • 2007 november: IV. Országos Hastáncverseny (Tahmina szervezése), profi szóló kategória, III. helyezés
 • 2006 december: I. Nefertiti Jótékonysági Hastáncverseny (Kovács Zsuzska szervezése), profi csoport kategória - Amira Art Company, I. helyezés

 Fontosabb fellépéseim:

 

 • 2009, 2008, 2007 és 2006 augusztus: Sziget Fesztivál – Ambient Sátor (Amira Art Company)
 • 2009 július: Keleti Mesék, V.Esztergomi Hastáncest – Esztergom, Várszínház (Amira Art Company)
 • 2009 május: Off Road Festival, élő zenés műsor a Khalifa együttessel – Somogybabod
 • 2009, 2008, 2007 és 2006 május: Amira Est – Aranytíz (Amira Art Company)
 • 2009 és 2008 január: Kelet Virágai Hastánc Est – Nyergesújfalu (Amira Art Company)
 • 2008 március: TUI Utazási Iroda, Blue Waters Party, Török Partnertalálkozó – Klub Dilemma
 • 2008 február: Jogász Bál – Balassagyarmat
 • 2007 decembertől: Cinetrip Sparty rendezvények – Rudas fürdő (Amira Art Company)
 • 2007 december: Khalifa Est – Széchenyi Kert (Amira Art Company)
 • 2007 október: Táncmandalák – Harmadik Színház, Pécs – Merlin Színház, Budapest (Amira Art Company)
 • 2007 és 2006 július: Chalaban marokkói zenekar kísérete – Zöld Pardon (Amira Art Company)
 • 2007 június: Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara Gálaestje - Károlyi Palota
 • 2007 május, június: a brazil Essencia Brasileira és a Szilvási Gipsy Folk Band fúziós koncertsorozatának tánc kísérete – A38 állóhajó – Déli Öröm Zenei Fesztivál: Labor, Pécs – „Athe Sam” Roma Összművészeti Fesztivál: Gödör Klub
 • 2007 május: Születés Hete Fesztivál nyitógála – Aranytíz (Amira Art Company)
 • 2007 március: Papírgyár 303, Összművészeti Elektronikus Zenei Fesztivál – Budafoki papírgyár
 • 2007 március: Latin-Arab Est – Uránia Kávézó
 • 2006 november – 2007 január: EnTransz, tánc Vénuszból, Marsból – Merlin Színház
 • 2006 július, augusztus: Táncok Bűvöletében – Tihanyi Szabadtéri Színpad, Balatonlellei Szabadtéri Színpad (Amira Art Company)
 • 2006 július: Keleti Táncok Fesztiválja – Egri Vár (Amira Art Company)
 • 2005 július: Anna Bál – Gundel étterem2002 szeptember – 2004 június: Al-Amir egyiptomi étterem és Cappadocia török étterem – Madrid, Spanyolország
  2002 augusztus: Esztergomi Ünnepi Szent István Napok – Esztergom, Erzsébet park